Foto-Raw

De perfecte foto maken we morgen

Tervuren


_IMG4992 als slim object1


"Een niet te temmen foto-club trekt op  foto-uitstap naar Tervuren. Op  dinsdag 24 november 2020 wandelt en fotografeert foto-raw ook eens in het voor ons minder bekende park van Tervuren. Foto-Raw blijft beperkt actief ondanks de Corona-maatregelen. Foto-Raw denkt dat wandelen in de buitenlucht, met inachtname van duidelijke voorzorgen en in navolging van de regelgeving van onze overheid best kan. Foto-Raw was blij verrast over het fotogenieke landschap, maar dient er rekening mee te houden dat wij volgend jaar dezelfde wandeling 3 à 4 weken eerder zullen doen om veel meer herfstkleuren te kunnen vastleggen!"  

_IMG5022

Gaasbeek

_IMG4959


"Donderdag 12 november gingen onze leden, strikt met inachtname van de corona maatregelen op stap rond Gaasbeek. Elk lid verplaatste zich individueel naar het Kerkplein in Gaasbeek. Daarna maakten wij een wandeling rond het domein van het kasteel. Een mooie wandeling die ons het Pajottenland toch weer eens anders liet bekijken."  


_IMG4919 als slim object1

Halle

_IMG4669
"Jean-Pierre staat ons al op te wachten in Halle, wanneer de weergoden beslissen om de mooie nazomer te hervormen tot een echte herfstdag. Onze gelegenheids-gids heeft zijn huiswerk prima gemaakt en hij verrast zelfs door een eigen gemaakte brochure aan de deelnemers aan te bieden. Wij wandelen ongeveer 9 kilometers doorheen het verrassende Halse interland en Jean-Pierre geeft ons veel informatie over het Halle van vroeger en nu. Rond 16.30 uur wordt de regen wel een echte spelbreker en wij dienen het vooropgestelde traject in te korten. Halle verdient zeker een bijkomende ontdekkingstocht. Dank je wel Jean-Pierre."  

_IMG4680 als slim object2

Kubuswandeling Herne

_IMG4515

Verslag wandeling 10-02020.


In het jaar 2020 en op een mooie september namiddag wandelt Foto-Raw in Herne. 7 kwibussen van foto-Raw gaan op zoek naar de kubussen van Herne. En weile weg, noe Jeirre (Herne). Langs voetwegen en smalle wandelpaden komen we bij de eerste kubus. Machtig verscholen in een maisveld. Op een ingemaakt verhoog hebben wij een mooi panorama op Herne. Via de boorden van “De Mark” en een niet meer in dienst zijnde watermolen wandelen we verder. De tweede kubus bevindt zich in een deelgemeente met de welluidende naam van “Koekejane”. Deze ligt verscholen in een dalletje omgeven door weilanden. Alweer mooi ingeplant met de omgevende rustgevende natuur. Daarna rijden we naar de 3de kubus.  Deze kubus staat op de grens van Herne met Heikruis, welke een deelgemeente van Pepingen is en biedt alweer prachtige vergezichten. (p.s. er zouden intussen 5 kubussen zijn in Herne….) Met dank aan onze persoonlijke gids Rita.

Dworp

_IMG4486 als slim object1

"Op 21 augustus mochten wij dankzij onze leidinggevende gids François, alweer enige mooie en onbekende natuurparels in Dworp leren kennen. Foto-Raw beklom langs een alternatief wegeltje de Wortelenberg om in het Begijnenbos de rust te ervaren. De herkomst van die benaming blijft voorlopig onopgelost. Toen we het bos verlieten was het genieten van de vergezichten over Brussel. De panorama's volgden elkaar in sneltempo op, met ook een tussenstop aan een emoe-, struisvogel- en alpaca-kwekerij. Dichtbij huis en zo verrassend mooi."  


_IMG4492 als slim object1